Sponsrad video: Blossa

Blossa alkoholfri glögg består av sydeuropeiskt avalkoholiserat vin, som har blandats med de klassiska glöggkryddorna i vårt recept. För att runda av smaken tillsätts även druvjuice. Blossa Alkoholfri doftar juligt av pepparkaka, nejlika och kardemumma.

Nog för att julmusiken i butikerna, adventsljustakarna i fönstrena och de röda gardinerna ger julkänsla men det finns en sak som alltid får mig att känna; Nu är det jul - Glöggen BLOSSA! Jag har provat den ena glöggen efter den andra men varje gång slutar det med att flaskan ges bort och jag inhandlar en äkta glöggflaska, den som är gjord av Blossa. Det finns ingen glögg som är så magiskt god och som sagt, inget annat som ger mig en så fantastisk julkänsla. Det är ju trots allt tradition och utan glöggen skulle det inte vara jul, inte för mig.
Att reklamsnutten är så söt och mysig gör det hela ännu bättre. Nu är det nära! Klicka på PLAY och njut av dessa fantastiska sekunder, kanske med en liten kopp glögg i handen. Inlägget är sponsrat och jag har använt mig av egna ord och min egen känsla för glöggen Blossa.

Vilka är dina bästa glöggtips?

Gillar

Kommentarer