Sponsrad Video: Coke Powerlevel Cup HERO

Två artister möter två professionella e-spelare. De har tidigare tagit sig an tävlingar med musik som huvudämne, däribland Melodifestivalen, men nu ser vi dessa välbekanta ansikten i en helt annan tävlig. I det ena laget har vi skåningarna, Eric Saade och CS-proffset zAAz, i det andra laget ser vi Ace Wilder och AdmiralBulldog. Två av Sveriges största e-sportare ska alltså ta sig an den tuffa utmaningen att powerlevla en varsin n00b..

Eric Saade: "Vi ska vinna, jag är en så sjukt dålig förlorare!"

Ace Wilder: "Jag är artist och ett geni!"


Vem segrar? Den dåliga förloraren eller geniet? ;) Vad tror du?

Att vara e-spelare blir allt mer lönsamt i dagens samhälle och idag är det inte alls ovanligt att höra någon säga: Mitt mål är att bli en framgångsrik e-spelare. Jag har fortfarande inte vant mig riktigt vid det men inser mer och mer att det börjar bli lika populärt som vilken sport som helst. Det är intressant att Coca Cola i den här kampanjen väljer att lyfta e-sporten och att härliga artister är på den idéen. Jag tycker att det ska bli väldigt spännande att följa med och se mer av Coke Powerlevel Cup.

Läs mer om Coke Powerlevel Cup uppe i vänstra hörnet av videon och vill du se fler filmer eller se lagen träna så klickar du istället uppe i högra hörnet. Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord, kanske ska du se lagen göra upp i livefinalen på Inferno Online den 5 november? Vem tror du står som vinnare?

Gillar

Kommentarer