Sponsrad video: ColorShow - Maybelline New York


Nagellack är så otroligt snyggt, snacka om enkel accesoar och ändå är jag så oduglig på att använda det. Efter den här videon inser jag att det är dags att inhandla ett par lack. Komiskt nog har jag hållt i just dessa fräcka nagellack (som finns i alla och då menar jag verkligen ALLA färger!) och varit sekunder från att inhandla tills verkligheten kommit ifatt mig och jag insett hur lat jag är när det gäller enkla, snygga saker! Dessutom är det ju faktiskt så att händerna är i mer fokus nu än de nånsin vatt, det finns så mycket häftiga grejer och det är även lätt att fixa hemma! Personligen tycker jag att det är såååå snyggt med nagellack och jag håller faktiskt med i att nagellack är något som speglar ens humör. Är jag på riktigt bra humör så målar jag naglarna, i en cool färg! På personer som använder det ofta, exempelvis min fina vän så ser jag väldigt tydligt om hon varit glad (och uttråkad) då kan de va riktiga mästerverk! Maybelline Color Show nagellack från Maybelline New York finns i mer än 40 nyanser och har en given plats i nagelsammanhang. Färgerna är unika tack vare att högintensiva pigment mixats med klarlack för att få fram rena färger, och finishen är klar. Den tjocka borsten gör att det går snabbt och enkelt att lacka! Och som en del av världens ledande sminkvarumärke tog såklart Colorshow plats på catwalken under New York Fashion Week.

Nu får ni se till att göra er redo för en färgstark sommar med Colorshow! Det ordinarie sortimentet kommer också finnas kvar men vi kommer även få nyheter: Colorshow med limited-editionkollektioner, som exempelvis NUDE (april) och Neon (juni).

Det här är ett sponsrat inlägg där jag har använt både fakta och egna ord. Har ni inte redan klickat på Play på videon är det dags, vilken inspiration och så snyggt det är med nagellack!!

Gillar

Kommentarer

Jennifer,
Ååh, så drygt! Men man måste lära sig enormt mycket utav den kursen 😊. Nån gång måste det väl börja lossna, även för mig! 😉 Kiruna? Usch, stackare. Haha, det enda som är ballt där är gruvan, annars är det bara kallt och hemskt 😋. Ja, verkligen! 😊
jennifermarklund.wordpress.com