Sponsrad Video: Don’t Mind If I Baileys on the sofa

Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med Baileys och vänder sig endast till personer som är över 25 år.Efter en vecka med att ha läst sida efter sida i kurslitteraturen och åkt buss fram och tillbaka finns det inget härligare än att slå sig ner i soffan med en god kaffedrink. I botten lägger jag ett lager Baileys, fyller på med kaffe och vispad grädde. Att ta fredag på det här sättet är helt magiskt!

Ju äldre jag blir, desto mindre sugen är jag på alkohol. Speciellt i stora mängder. Att däremot att ta ett litet glas med lite Baileys är något jag verkligen uppskattar. Det blir lagom och det blir gott, precis som allt man unnar sig ska vara!

Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord. Jag rekommenderar inte minderåriga att dricka alkohol och till all er som är äldre, drick med måtta! Ingen mår bra av att överkonsumera och ingen tycker att det är charmerande. Ni som är över 25 år, drick ansvarsfullt och klicka uppe i högra hörnet på videon om ni vill se vilka smaker Baileys har för tillfället!


Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med Baileys och vänder sig endast till personer som är över 25 år.

Gillar

Kommentarer

Ebba,
Bra tips, men är bara 16 än! 😉
nouw.com/ebbolella
Lisa Bengtsson,
Då får du vänta ett gäng år innan du kan ta del av det 😉 Får köra på grent te sålänge =)
lisabengtssons.com