Sponsrad Video: Dracula Untold - Premiär 10 oktober


Höstmörkret blir mer och mer påtagligt och tröttheten är enorm. Allt man vill är att dra täcket över huvudet och försvinna. Kvällarna vill man helst spendera framför en riktigt bra film, gärna med en stor skål popcorn eller godis! Därför är det väldigt passande att de bra filmerna trillar in, en efter en...
Är du sugen på att komma ut från lägenheten eller huset men ändå inte anstränga dig alltför mycket? Då har du tur, nu är nämligen Dracula Untold påväg ut i biosalongerna och den 10 oktober är det premiär! Spänningen är olidlig av trailern att döma och detta actionäventyr kommer garanterat hålla dig vaken. Nästan ett århundrade har gått sedan Dracula gjorde sitt första framträdande på vita duken. Nu är det dags att återuppväcka en av historiens mest fängslande figurer för ett actionäventyr som proklamerar början på en helt ny monster-era. Lite om filmen:
Då dagen övergår i natt förvandlas den fördömde man som världen har kommit att känna som Vlad Pålspetsaren (spelad av Luke Evans från Fast & Furious 6) till en övermäktig och ondskefull varelse. DRACULA UNTOLD är berättelsen om en tilldragande, odödlig man som du absolut inte vill se på solnedgången tillsammans med: Dracula. Det här är ett sponsrat inlägg där jag blandat fakta med egna ord.

Den 10 oktober är det alltså premiär för Dracula Untold!

Gillar

Kommentarer