Sponsrad Video: Dumle - Visa din talang


Alla är duktiga på något, det har Dumle full koll på! Nu söker de ditt avslöjande - Vad är just DU bra på?
Ligger din styrka i att gå på händer? Kan du tala baklänges? Här finns inga fel, bara grymma talanger! Varje vecka väljer en jury ut den bästa bilden eller videon och vinnaren belönas med en GoPro-kamera, andraplatsen får det också bra, en snygg Dumlehjälm och ett gäng Fazers Dumlekolor. Så vad väntar du på? Visa din talang och ta chansen att vinna dessa fina priser! För att tävla går du in på Dumles hemsida (klicka uppe i något av hörnen på videon) laddar upp din talang och vips så är du med i tävlingen! Känner du att du behöver få mer inspiration innan du tävlar kan du titta på videon, klicka på övre delen av videon för att hälsa på hos Dumle - där utlovas mer inspo och då kan du samtidigt skicka in ditt eget bidrag! Jag lovar att hålla tummarna stenhårt! Vill du utveckla din talang ännu mer så har karriär-och talangexperten Charlotte Hågård satt ihop fem grymma tips (från hennes bok "Alla har talang"): 1. Gör mer av det du tycker om
Ofta ligger en talang i området för saker som du tycker om att göra. Där du känner dig nöjd och tillfredsställd varje gång du utövat dem. Gör en lista på alla saker som du älskar att göra och se om du hittar någon röd tråd.

2. Kartlägg dina egenskaper
Fundera över: vad har du lätt för? Inom vilka områden lär du dig snabbt? Vilka är dina starka sidor och förmågor?

3. Be om positiv feedback
Många gånger är talanger så naturliga för oss att vi inte ens reflekterar över att det är något speciellt. I ett land som styrs av jante-lagen kan det vara ännu svårare för oss att se sina förmågor. Be andra människor om positiv feedback och be dem berätta om det som du är duktig på och vad som är enkelt för dig.

4. Träna
När du har hittat din talang gäller det att träna. Även om en talang är ett område man har en viss fallenhet för betyder det inte att talangen utvecklas av sig själv. För att en färdighet ska blomstra krävs konsekvent träning.
5. Marknadsför din talang Om du är bra på något, tala om det för andra och berätta hur du kan bidra med den. Då får du möjlighet att träna samtidigt som du visar upp din förmåga och inspirerar andra. Det här är ett sponsrat inlägg där jag har blandat fakta och egna ord. Vad väntar du på? Se nu till att ta hem den här veckans vinst, lycka till!

Gillar

Kommentarer