Sponsrad Video: En skoldag. I virtual reality.

Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med UR.

Har man aldrig blivit utsatt för mobbning är det svårt att förstå vad det innebär. Hur det är att känna sig osynlig, hur ont de fula orden gör och vilken åverkan människors blickar har. Tanken på att det är en människas vardag är så obeskrivligt fruktansvärd. Helt plötsligt blir det dock svårt att blunda för någon annans verklighet om den drabbar dig själv.

"Det spelar ingen roll vad du gör, du kommer ändå aldrig göra rätt"

Idag mobbas lika många elever i skolan som det gjordes för 30 år sedan. Om fler vuxna ges möjlighet att relatera till deras verklighet så kan förhoppningsvis fler barn gå en ljusare framtid till mötes.

Syftet med projektet och videon ovan är att öppna ögonen på alla som har möjlighet att göra skillnad för barn och unga. Se en framtagen upplevelse som ger mobbning ett helt nytt perspektiv. Tekniken bygger på virtual reality och låter dig uppleva en dag i skolan som mobbad. Upplevelsen är baserad på verkliga händelser.

Klicka på PLAY i videon ovan om du är modig nog. Det här är ett sponsrat inlägg där du får se personer som upplever mobbning ur ett nytt perspektiv. Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med UR.

Gillar

Kommentarer