Sponsrad Video: Fifty Shades of KappAhl

De mest omtalade böckerna i år, triologin av Fifty Shades of Grey, gör succé världen över. Nu har sensualiteten börjat sprida sig till mer än världens alla kvinnor. Inspirationen flödar och böckernas författare E L James har nu även fullt upp i filmvärlden såväl som modebranschen. Alla vill ha en del av Fifty Shades of Grey.

Jag tillhör den där lilla skaran som fortfarande inte fått tummen ur och läst böckerna men efter att ha sett KappAhls video känner jag definitivt för att läsa igenom böckerna fort som bara den för att kunna inta rollen som Anastasia redan den 6 november när KappAhl släpper denna fantastiska kollektion. Vi kommer inte bara mötas av romantiska underkläder utan även accessoarer. Jag suktar redan efter den eleganta ögonmasken i svart spets samt underkläderna som går i nyanserna av grått och får stöd av rött alternativt svart.

KappAhls reklamvideo, tryck på play ovan för att se den, utger romantik, elegans och spänning. Jag har redan visat den för min sambo och berättat att underkläder och accessoarer från den här kollektionen står nu högst upp på önskelistan till en trevlig överraskning i vardagen. Finns det någon man som kan motstå att köpa sin kära lite nytt från Fifty Shades of KappAhl efter att ha sett den här videon? Skulle inte tro det.

Tack KappAhl och E L James för ert samarbete. Tack vare er kommer november att vara grått men i en helt ny bemärkelse. Spänningen tätnar och snart får vi uppleva sensualitet på hög nivå.

Jag har använt mina egna ord men det här är ett sponsrat inlägg.

#fiftyshadesofkappahl

Finns i butik den 6 november 2013

Gillar

Kommentarer

*svar:* Varsågod! 😊 Tack 😃
pinkpiercings.se/
Lisa Bengtsson,
Hoppas du får en trevlig kväll 😊
lisabengtssons.com