Sponsrad Video: Fimpaaa! - Carpe F*cking Diem!


Jag tillhör en av de där personerna som verkligen inte tål rök, cigaretter och allt som hör till. Jag hostar, håller för munnen och är nog allmänt dryg när jag kommer i närheten av just sådana situationer.. Därför anser jag att den här appen är grym!
"Fimpaaa! är en app speciellt framtagen för unga som vill sluta röka. Appen stöttar, ger konkreta verktyg och förmedlar en känsla av att du klarar av att sluta röka.

För att skapa din egen personliga profil får du först ta ställning till ett antal påståenden om din rökning. Du sätter ett stoppdatum och får sedan personligt anpassade meddelanden som påminner, peppar och ger tips. Appen finns att ladda ner gratis både för iphone och Android-mobiler! Fimpaaa! visar hur länge du varit rökfri och hur mycket pengar du sparat. I appen finns också övningar som hjälper dig att stå emot röksuget och hitta motivationen. Appen har också en bloggfunktion där du kan få stöd av andra som också försöker sluta röka. Det här är ett sponsrat inlägg där jag har blandat fakta med egna åsikter.

Kolla på videon med De Vet Du och våga bli rökfri! Det skadar, det är INTE tufft och det gör ingen som helst nytta. Ta tag i det här och sluta nu! En rökfri-värld skulle vara sååå mycket bättre, tycker jag ;)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229