Sponsrad Video: Foppa Behind the scenes


Jag inspireras varje dag av vår nya generation. De är så starka i sig själva och lär oss så mycket.
I videon ovan får du träffa Mattias, en fantastisk pojk som drabbades av leukemi för två år sedan.
Det värsta är äntligen över men hans resurser har varit oändliga. Med sig i bagaget har han fler än 60 cytostatikakurer. Hans hår har ramlat av två gånger och sedan vuxit ut igen.
En dag i våras träffade han Peter "Foppa" Forsberg. Under en filminspelning spelade de hockey ihop i Rimbo ishall. Redan veckan efter gick Mattias på sin första hockeyträning efter att ha inspirerats och blivit så intresserad av ishockey under mötet med Foppa. Helgen efter gjorde han sitt allra första mål i en match! Vad som händer näst vet vi inte än, men en sak är säker; Mattias har redan satt upp nya mål. Ett av dem är att spela i NHL.

I kampanjfilmen för Barncancerfonden här ovan visas det inspirerande mötet jag precis berättat om och lite bakom kulisserna. Barncancer är den vanligaste dödsorsaken mellan 1-14 år i Sverige och Barncancerfonden arbetar mot visionen att utrota barncancer. Syftet är att samla in mer pengar till barncancerforskningen genom att få fler svenskar att bli Barnsupportrar – månadsgivare och bidra med 100 kr varje månad. Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord. Se videon där Peter Forsberg träffar sin stora hjälte och glöm inte det viktiga, att bli en barnsupporter!

Gillar

Kommentarer