Sponsrad Video: Från Bagdad till kiosken

Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med Comviq. Comviq tycker att det är viktigt att vi pratar mer med varandra. För ju bättre vi lär känna varandra – ju mer vi vet om varandra och desto lättare har vi att förstå varandra. Jag kan inte annat än att hålla med, speciellt då jag arbetar med många människor som har rest en liknande väg som Karim i reklamfilmen. Om vi pratar med varandra så tror Comviq och även jag att världen kan bli både mindre och bättre.

I den här kampanjen får du berättelsen om reklamkaraktären Karims liv. Historian i sin tur är en dramatisering av Tariq Alkhizais liv, mannen som spelar kioskägaren Karim. Tariq är född och uppvuxen i Irak, men tvingades fly från sitt hemland under 90-talet eftersom han bland annat skrev regimkritiska pjäser. Han har levt ett intressant och händelserikt liv. En historia vi och han gärna vill dela med fler. Comviq har dels gjort en spelfilm där Karim får gestalta Tariqs liv. Dels en intervjufilm med Tariq där han med egna ord berättar om sin uppväxt, livet i Irak och hur hans nya liv i Sverige sett ut.

Med den här kampanjen vill vi uppmana alla att prata mer med varandra.
Alla har vi en historia.
Detta är bara en.
Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord. Jag tycker att det är otroligt viktigt att vi pratar med varandra, på så vis slipper vi alla vara rädda. För det är det många är just nu, rädda. Rädda helt i onödan. Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med Comviq.

Gillar

Kommentarer