Sponsrad Video: GINA TRICOT Claim your party rights
Dansar du? Ögonflirtar du? Är du blyg? Vem du än är, den kaxiga, blyga, sexiga eller roliga kvinnan så ska du inte bry dig om vad andra tycker! Gå ut, fira och ha kul! I dokumentären ovan får du träffa allt från DJs till nattklubbsägare och heltidsfestare som berättar hur de tycker om att partaja! :) Någon vill inte dricka en droppe alkohol - helt okej! Någon vill dansa natten lång - helt okej! Någon vill skratta och ha kul - helt okej!

Jag älskar att skratta när jag är ute, ibland på dansgolvet, ibland vid ett bord. Det viktigaste för mig är att känna mig snygg och ha trevligt sällskap som får mig att skratta i massor! :) Vem du än är så ska du göra precis det du vill för att ha kul! #Claimyourpartyrights

"Sluta bry dig om vad andra tycker!"

Titta på videon ovan för att inspireras av härliga tjejer och kvinnor som gör precis som dem vill, ta efter och gör på samma sätt! Vill du se fler klipp? Klicka uppe i högra hörnet av videon. Behöver du nya partykläder? Klicka då uppe i vänstra hörnet! Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord.

Gillar

Kommentarer