Sponsrad Video: Gina Tricots unika musiksamarbete med Say Lou Lou


Gina Tricots stora denimkollektion, Say Blue, handlar om det blåa, romantiska vemodet. Med starka sjuttiotalsreferenser ville modekedjan förstärka kopplingen mellan denim och musik. Ur det föddes samarbetet med den hyllade dream pop-duon Say Lou Lou. Tillsammans har de producerat en unik, interaktiv musikvideo i 360° till covern bandet spelat in. När du som tittare använder Chrome eller en mobil kan du välja att se olika storylines beroende på hur du navigerar videon.
Gina Tricot vill också hjälpa de med brustet hjärta att läka lite snabbare. Under devisen "Your heartbreak is your ticket" kan man tävla om biljetter till en intim Say Lou Lou-spelning i Stockholm. Allt man behöver göra är att dela sin breakup story på ginatricot.com. Där finns även musikvideon i 360° och massor av exklusivt backstagematerial.

Är du sugen på en ny, supersnygg garderob? Klicka då uppe i högra hörnet på videon!
Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord. En breakup-story är aldrig rolig men äntligen kan denna dystra sak ge dig något fantastiskt! Se nu till att ta chansen och tävla om biljetter till Say Lou Lou-spelningen. Under tiden du funderar på breakup's kan du klicka på Play i videon ovan och lyssna på den fantastiska låten, smakprovet till spelningen!

Gillar

Kommentarer