Sponsrad Video: God Morgon - Kvällssmoothie


God Morgon vill inspirera människor till att göra egna goda, nyttiga och spännande smoothies – utan att det för sakens skulle ska behöva vara så krångligt. Råsaftcentrifugen i alla ära, men det är inte varje gång man orkar kånka hem några kilo grönsaker, tvätta och fixa.


Med ekologisk apelsin- och äppeljuice som bas i en smoothie, är det superenkelt att mixa ned dina egna favorittillbehör för att få en smoothie som passar dagens alla tillfällen. Något mättande till frukost, något uppfräschande till mellanmål, något proteinrikt efter träningen och något gott på kvällen som håller sötsuget borta. Det är bara att blanda, mixa, testa och njut. Med bas av God Morgon Ekologisk Apelsin och Äppeljuice, Not From Concentrate – plus dina favoriter såsom vattenmelon, hallon, kvarg, havregryn, mynta, passionsfrukt – bara fantasin sätter gränser.

Njut av en eller flera underbara smoothies!
Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord. Klicka uppe i högra hörnet på videon för att hitta många goa recept! Jag vet en som kommer dricka smoothie ikväll... JAG! :)

Gillar

Kommentarer