Sponsrad Video: HBO - Fear The Walking Dead

Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med HBO.Jag har starkt övervägt att skaffa HBO ett par hundra gånger men aldrig kommit till skott. Alltid är det något som kommer emellan.. Nu såg jag att man kan få en månad gratis om man klickar i högra hörnet på videon här ovanför, kanske är det vad som behövs för att jag (och fler?) behöver för att komma igång på riktigt. En push i rätt riktning för att inse vilken fantastisk värld full av TV-serier som HBO erbjuder.. :)

En av många serier som man kan se på HBO är Walking Dead's spinoff-serie: Fear the Walking Dead:
Fear the Walking Dead är en avskalad dramaserie i samma värld som The Walking Dead där vi får följa en trasig familj under upptakten av de odödas apokalyps. I en stad full av människor på jakt efter sina drömmar och på flykt undan sina hemligheter och sitt förflutna, hotar en mystisk farsot att rasera den lilla stabilitet som studievägledaren Madison Clark och engelskläraren Travis Manawa har lyckats skapa. De vardagsproblem som uppstår i mötet mellan två familjer där barnen präglas av bitterhet, verklighetsflykt och missbruk, får stå tillbaka när samhället börjar falla samman. Det är en obeveklig evolution där endast de starkaste överlever, och vår dysfunktionella familj måste antingen börja om på nytt eller bejaka sina mörkare sidor.

Det låter spännande, eller hur? Har man dessutom följt Walking Dead (japp, det har vi gjort här hemma!) så blir man ju än mer intresserad av den här spinoff-serien!! Kanske har du redan sett säsong 1 och halva säsong 2 men nu fortsätter Fear The Walking Dead alltså med andra halvan av säsong 2.. Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord. Vi ses på HBO, jag är så redo för seriemaraton!


Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med HBO.

Gillar

Kommentarer