Sponsrad Video: Hur åker du till Kalifornien?
Älskar du att resa? Kanske vill du till och med resa ännu mer? Då är Norwegian-kortet det ultimata för dig! Det här kortet är det enda kortet du behöver ha med dig på resan eftersom det är ett komplett kreditkort. Kortet ger dig många fördelar såsom 5% CashPoints på alla LowFare-biljetter och hela 20% CashPoints på Flex-biljetter. Dessutom får du 250 CashPoints i bonus redan då du gör ditt första köp och samtidigt så är årsavigften på kreditkortet endast 0kr per år.

"CashPoints är som pengar som du kan använda till vilket resemål som helst"

Som Rewardmedlem har du med andra ord många fördelar och här kommer ett lysande exempel på det: Om du flyger 10 tur/retur-resor och tjänar 1500 CashPoints så ger Norwegian dig en flygbiljett till USA, Asien, Karibien eller Thailand. Ganska fantastiskt för en reseälskare, right? :)

Du har 45 dagars räntefri kredit på ditt kort men tänk dock på att räntesatsen blir annorlunda om du skjuter upp din betalning! Tex. vid uppskjuten betalning: eff 18,37 %, 15000 ö/12 m. Tot: 16.400. Läs på noga för att undvika missförstånd!

Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord. Jag älskar det faktum att man kan resa överallt med Norwegian, inrikes, utrikes och alltid till bra priser! För mig är Norwegian ett lysande val när jag vill boka flyg! Tack för många härliga turer och fler ska det bli!

Gillar

Kommentarer