Sponsrad Video: ICA reklamfilm 2016 v.23 - Soffexperterna


Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med ICA.


ICA är stolt sponsor till herrlandslaget i fotboll och stöttar projektet för mångfald inom fotbollen: Alla är olika och olika är bra. ICA är som vanligt helt fantastiska, inte bara med sina varor utan även med sitt sätt att framföra all reklam. Det enda reklam jag ser framemot är ICA's. Jag går alltid in på hemsidan och kollar filmerna och skrattar några extra gånger - vill du också göra det? Klicka i högra hörnet för att komma närmare ett gott skratt! :)

Nu när EM rullar igång samlas självklart Stigs personal framför TV´n och nog verkar det som att de har en del att lära landslaget... Det verkar även som att landslaget har gott om åsikter om ICA-Stig och gänget, måste vara bra skådespeleri i landslaget för nog älskar väl alla fortfarande ICA-gänget?

Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna åsikter. Efter att ha sett mangon och laxen får det helt klart bli ett besök till ICA redan imorgon, fotbollen lockar egentligen inte lika mycket men projektet "Alla är olika och olika är bra" jämnar ut lockelsen!Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med ICA.

Gillar

Kommentarer