Sponsrad Video: IKEA Bröllop Online – en tjänst för dig som vill gifta dig på ett helt nytt sätt! #b


Det här med bröllop är ju något fantastiskt men också något som kostar skjortan och ger dig ett heltidsjobb vid sidan av. Okej, jag har inte varit med om att planera och betala ett men av det jag hört och sett så är jag ganska säger på att det här stämmer.

Självklart beror det på HUR du vill gifta dig. Ensam med din partner? Ett stort hav av gäster? Bara familjen? Vill du vara på stranden? Ha ett nyårsbröllop? Något helt nytt?
Nu kommer IKEA med en tjänst som kommer få alla blivande brudar att andas ut! Bröllop Online är en tjänst för dig som vill gifta dig på ett nytt sätt. Det enda som behövs är några få klick. Sen kan ert bröllop firas tillsammans med era gäster, var än i världen de befinner sig.

Det här är ett sponsrat inlägg där jag blandat fakta med egna ord. En vacker dag när det är aktuellt ska jag allt klicka in på IKEA's tjänst Bröllop Online och se vilken inspiration de bjuder på. Är det aktuellt för dig redan idag? Klicka då uppe i videon för att komma direkt dit! :) Det kan aldrig bli för många bröllop.. Så underbart!

Gillar

Kommentarer