Sponsrad Video: Jason Bourne

Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med Universal Pictures.


Det har varit många härliga dagar nu vilket i sin tur lett till att man har sett väldigt lite tv och film, åtminstone jag. Därför är det extra kul att se nya, spännande filmer som snart har premiär på bio. Jag älskar att gå på bio! En ny film som har premiär redan nästa vecka är Jason Bourne, i filmen ser vi skådespelare som Matt Damon, Julia Stiles och vår svenska stjärna: Alicia Vikander.

"You know his name"

Lite om filmen:
Jason Bourne har fått lära sig att leva med insikten av att ha varit ett redskap för att utföra operationer som myndigheterna behöver, men inte vill kännas vid. Samtidigt förändras världen i en takt som verkar springa ifrån makthavarna, som bara kan se på när en ny verklighet lägger sig som ett raster ovanpå den gamla. Att minnas allt är inte samma sak som att veta någonting.

Visst låter det som ännu en otroligt spännande uppföljare? Boka dina biljetter redan nu, klicka uppe i högra hörnet, och var redo för biopremiär den 27 juli! Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord. Biosalonger, snart ses vi! :)

Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med Universal Pictures.

Gillar

Kommentarer