Sponsrad Video: Luftvärmepump


I säsongens Roomservice på Kanal 5 bygger alltså Johnnie Krigström, Mattias Särnholm och inredaren Mija Kinnning för första gången ett hus från grunden. Huset byggs på en strandtomt utanför Båstad och ska vara energismart utan att ge avkall på design eller funktion. Vi får alltså hänga med i detta spännande projekt och se vartenda litet steg. Så spännande!


Vattenfall är programmets energipartner och hjälper till att uppnå den målsättningen. Detta genom till exempel solceller på taket, luftvärmepump och laddbox för elbilar i carporten. Jag tycker att det ska bli väldigt intressant att se så man vet vad det handlar om innan man själv är i situationen!

Med en Värmepump från Vattenfall får du en behaglig inomhustemperatur och renar luften redan från första dagen samtidigt som man minskar elkostnaderna. Hur bra är inte de? Via en app kan du dessutom höja eller sänka temperaturen från distans. Perfekt att göra när man är på väg till fritidshuset. Ja, vissa saker kanske var bättre förr. Andra är bättre nu!! :) Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord. Vill ni veta mer? Klicka uppe i videon för att komma till Vattenfall!

Gillar

Kommentarer