Sponsrad Video: Mosquito Magnet


Det sägs att värsta myggsommaren i mannaminne är på gång. Då gäller det att hitta alla motmedel man kan.. Det här är ett krig vi ska vinna och myggorna förlora! ;)

Är du trött på sönderbitna ben? Trött på att klia sönder dig - och på att få grillmiddarna i trädgården förstörda av envisa myggor?

Då är Mosquito Magnet något för dig – en myggfälla som gör din favoritplats till en frizon utan myggor och knott. Redan efter en vecka är antalet blodtörstiga insekter märkbart mindre och efter några veckor till är beståndet i stort sett borta. I extremområden kan fällans fångst bli 100.000-tals blodsugare per vecka!
Mosquito Magnet® mygg- och knottfångare arbetar med den patenterade Counterflow™-tekniken som ingen annan produkt på marknaden får använda. Tekniken är helt giftfri. Trots den avancerade tekniken är Mosquito Magnet® myggfångare mycket enkel att montera, sköta och använda. Den kan stå ute i ur och skur. Du sätter igång den med en enda knapptryckning.

Ta tillbaka sommaren - njut av din semester medan de olidliga odjuren går sin undergång till mötes!

Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna åsikter. Vill du veta mer om Mosquito Magnet? Klicka då uppe i vänstra eller högra hörnet på videon!

Gillar

Kommentarer