Sponsrad Video: NESPRESSO HÅLLBARHETSARBETE


Nespresso är övertygade om att den allra bästa kaffekvaliteten bara är möjlig om man tar ansvar för sin miljö och omvärld på ett schysst och långsiktigt sätt. För det är ju så, för att kunna leverera kaffeupplevelser i världsklass måste vi hela tiden se till att ha harmoniska och hållbara förutsättningar för både omgivningarna där kaffeträden växer och för människorna som odlar, vårdar och skördar kaffet.

Det är därför Nespresso, tillsammans med 63.000 kaffebönder i elva länder från Indien i öst till Costa Rica i Centralamerika, jobbar efter AAA-programmet. Genom AAA tar vi ansvar, inte bara för att du ska få kaffe i världsklass, utan även för att skydda miljön och se till att förbättra levnadsvillkoren för våra kaffebönder och deras omgivning.

Det här är ett sponsrat inlägg med mycket fakta och några egna ord. Visst är det underbart när världen tänker mer och mer på miljön och tänk på allt gott kaffe som kommer kunna drickas framöver! Klicka uppe i högra hörnet av videon för att läsa mer om detta fantastiska AAA-program, vill du hälsa på hos Nepresso kan du även klicka uppe i vänstra hörnet!

Gillar

Kommentarer