Sponsrad Video: Omodernt med blanketterÄr det några videor ni ska se så är det de här! Båda reklamsnuttarna ovan gav mig ett riktigt gott skratt samtidigt som de verkligen är pricken över i:et! "Sverige - det papperslösa samhället" som jag någon gång har hört, världens största lögn!
Jag arbetar med människor som dagligen behöver hjälp med att fylla i alla dessa papper och ja, man blir gråhårig! Dock får vi väl vara glada att vi inte behöver slå hela blanketten i sten, hehe, tänk bara på hur det måste ha varit på stenåldern. Chroma och Lina fyller i en blankett här ovan, men det måste finnas ett bättre sätt. Att hålla koll på när man har vabbat verkar inte vara lättare. Egentligen borde det vara fullkomligt överflödigt. En av världens finaste idéer behöver väl knappast marknadsföras? Men drygt 3,5 miljoner svenskar har ingen kontakt med Försäkringskassan, och därför är det inte konstigt att de inte reflekterar över de idéer verksamheten bygger på, vad de gör på dagarna och varför de gör det.

Men egentligen är det ju enkelt. Att ta hand om varandra är en bra idé och det är Försäkringskassans jobb att göra den idén tillgänglig för alla. Så att du kan känna trygghet om livet tar en vändning. Om familjen växer. Om du blir sjuk och inte kan gå till jobbet. Om inget går som du tänkt dig och du befinner dig i ett utsatt läge. Då finns Försäkringskassan där. Försäkringskassan vill att du ska veta vad de gör men också se deras tjänster och förbättringar som nyligen lanserats och därför kommer nu denna serie filmer som är ett samarbete mellan Försäkringskassan och Petter Lennstrand. Håll utkik, fler kloka snuttar är på väg! Det här är ett sponsrat inlägg där jag blandat fakta med egna ord. Det här är utan tvekan det viktigaste jag varit med om på riktigt länge, äntligen får vi förbättring i denna otroligt kluriga pappersvärld!

Gillar

Kommentarer