Sponsrad Video: Scania Engineer Program


Du är bara ett klick ifrån din framtida karriär!
Har du ingen arbetsliverfarenhet men vill arbeta på en global organisation med massor av utvecklingsmöjligheter? Då är Scania Engineer Program något för dig: du är anställd från första dagen och börjar direkt sätta dig in i Scanias företagskultur. Scanias Engineer Program ger dig möjlighet att lära känna företaget, produkterna och utvecklingsprocessen.
Ingenjörsprogrammets syfte är att bidra till den långsiktiga försörjningen av ingenjörer inom Scania. Programmet ger en fördjupad introduktion inom Scania och ge en bra start i kommande befattningar genom det kontaktnät och de specifika Scaniakunskaper man får.

Scania Engineer Program har tre olika inriktningar:
• Produktion – produktionsteknik
• Forskning och Utveckling – mekanisk konstruktion
• Forskning och Utveckling - systemutveckling

Tycker du att det här låter det intressant? Kika då på videon och klicka dig vidare för att läsa mer – Scania tar emot ansökningar mellan den 16:e februari och den 11:e mars så passa på! Det är nu du har din chans! Det här är ett sponsrat inlägg med mycket fakta och egna ord. Är du sugen på ingenjörsyrket? Tveka då inte att söka, det här är en fantastisk möjlighet som Scania erbjuder!

Gillar

Kommentarer