Sponsrad video: Schwarzkopf Gliss, första hjälpen för hopplöst vinterhår

Råkar ni också ut för det hopplösa vinterhåret? Håret spretar åt alla håll som om man precis fått sig en elstöt och tovorna blir bara fler och fler samtidigt som håret är så torrt. Det känns bara hopplöst och man sätter upp håret i en toffs, dag efter dag. Tack vare Schwarzkopf Gliss kan vi nu få hjälp mot vintersäsongens vanligaste hårproblem, Äntligen tänker jag! Den torra luften ställer till det för oss, speciellt om man, som jag, redan lider av torrt hår. Kylan tar all luftfuktighet och vi behöver vård för att återställa fuktbalansen i håret. För det behöver vi bra vardagsrutiner och vårdande produkter. Som ni ser ovan så funkar Gliss Ultimate Oil Elixir för att hjälpa oss mot dessa ständiga problem. I serien ingår även Gliss Ultimate Oil Elixir Schampo som rengör håret skonsamt samtidigt som det ger näring, återuppbygger och förstärker skadat hår.
Gliss Ultimate Oil Elixir Balsam fortsätter att bygga upp håret efter schamponeringen. Det blir även märkbart mer följsamt och lättkammat.
Gliss Ultimate Oil Elixir Express Repair Balsamspray är den perfekta produkten när håret snabbt behöver bli mer följsamt. Den sprayas i handdukstorkat eller torrt hår och behöver inte sköljas ur.
Gliss Ultimate Oil Elixir Serum är en intensivvårdande behandling som gör skadat och stressat hår mjukt och lent, inifrån och ut. Den innovativa formulan med näringsrik olja förstärker hårets struktur samtidigt som gyllene partiklar ger håret extra glans. Det är med andra ord dags att börja ta hand om håret om ni inte redan gör det. Jag tillhör skaran som styr kosan mot affären snarast möjligt för att få lite nytt till mitt vintersega hår! Alla fyra produkter i Gliss serie Ultimate Oil Elixir är speciellt framtagna för att hjälpa även det mest skadade håret. Inlägget är sponsrat och jag lagt min egen touch på texten.

Gillar

Kommentarer