Sponsrad Video: Se skönheten i dig själv – en fotoutmaning


Vi är alla vackra precis som vi är och framförallt när vi omges av andra modiga människor. Därför uppmanar Dove oss alla att se på filmen Camera shy här ovan och att våga ladda upp en bild. Du kan göra det här och nu genom att klicka dig vidare till fotosajten från videon! Dove fortsätter helt enkelt att leverera när det gäller att starka flickors och kvinnors självtroende och nu är det även dags att leka med selfien, som vare sig man vill eller ej är här för att stanna, genom en fotoutmaning. I fotoutmaningen ska du fota dig själv - här och nu! Precis som du är (arg? glad? ledsen? osminkad?) och precis där du är. Sen lägger du upp din bild och tillsammans med andras selfies byggs ett bildkollage, som slutligen kommer att tryckas i Amelia. Visst är du väl med på den här häftiga utmaningen! Är du nöjd med dig själv eller tilllhör du skaran som inte går utanför dörren utan smink? Är det inte läskigt att vi är många som har svårt att visa oss precis som vi är? Är det sociala medier som har påverkat oss och är det därför så många unga människor känner sig missnöjda med sitt utseende?
Selfien har blivit ett sätt att ta kontroll över kameran och göra bilden av oss själva till vår egen och det har såklart sina fördelar och nackdelar. Nu uppmanar Dove dig dock till en mer avslappnad inställning i sociala medier, väldigt nyttigt om ni frågar mig! GO FOR IT!
Det här är ett sponsrat inlägg där jag har blandat fakta med egna ord. Jag hejar på Dove, det de gör är så bra och välbehövligt! Det handlar det om att se sin egen skönhet, oavsett situation. Jag ska vara med, hoppas vi ses i kollaget! :)


Gillar

Kommentarer

Olivia,
Älskar Dove, så bra är dem! 😊
AwesomeOlofsson.se
Lisa Bengtsson,
Eller hur, jag håller med dig till fullo 😊
lisabengtssons.com