Sponsrad Video: Släng rakhyveln!


Stör du dig också på att behöva raka dig var och varannan dag? På stubb och inåtväxta hårstrån? Då kan du slänga hyvlen och kolla in detta grymma tips på en otroligt bra hårborttagningsmetod för hemmabruk - Philips Lumea IPL! Den fungerar på alla delar av kroppen där man tar bort oönskad hårväxt – ansiktet, benen, bikinilinjen, armhålorna och så vidare – och resultaten varar riktigt länge.


Hur funkar då IPL?
När du behandlar huden med IPL sänder du ned ljusimpulser i hårsäcken, och ljuset får de vilande hårsäckarna att fortsätta sova. Det är samma teknik som används på salonger, men då är ljuset så starkt att hårsäcken slutar producera hår permanent. Philips Lumea IPL har ett mer skonsamt ljus som gör att håret inte växer tillbaka på ungefär åtta veckor.


Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord. Det bästa med Philips Lumea IPL är nog att det är smärtfritt och går så snabbt (alltså inte lika smärtsamt som vaxning!). Det tar bara en kvart att behandla underbenen och för fjunen på överläppen behöver man inte ens en halv minut. Dessutom blir det ingen rodnad som vid vaxning. IPL är helt enkelt effektivt, skonsamt och ger långvariga resultat!

Vill du veta mer om Philips Lumea IPL? Klicka högst upp i filmen, till höger eller vänster för att få mer information!

Gillar

Kommentarer