Sponsrad Video: Sveriges största mediakändis gör comeback!


Den där stunden när man tar en kopp te, kurar upp sig i soffan och börjar bläddra i en tidning, gärna Hänt i Veckan, som får en att glömma allt sitt eget och hamna i en annan värld för ett litet tag... Bästa känslan!

Jag älskar en tidning som förstår sig på oss människor, efter en rejäl chock behöver man lugnas ner några sidor.. Humöret kan växla rejält och tempot får gärna variera! Jag tycker verkligen om Hänt i Veckan som har som mål att få hela tidningen att leva - från första till sista sidan.

Hänt i Veckan innehåller allt en kändistidning ska ha, men också så mycket mer. Du som läsare får de allra senaste nyheterna om svenska och internationella kändisar – och det allra hetaste skvallret. Men ambitionen med tidningen är förutom att vara nyhetsledande, att också erbjuda läsarna en bredare och djupare kändisjournalistik.

En spännande nyhet i tidningen är en helt ny del i tidningen som kommer att handla om vanliga människor. Här kan du läsa om starka och gripande berättelser som berör. Tumme upp om ni frågar mig!

Hänt i Veckan är vass och fräck, men har ett stort hjärta. De gillar dem människorna de skriver om! Du får veta saker om våra kändisar som man inte får veta någon annanstans. Korta notiser varvas med längre läsning i den nya maffiga tidningen på hela 96 sidor - varje vecka!

I varje nummer hittar du också…
- Mattips av kändiskockar
- Spännande resetips
- Avkoppling med korsord
- Tips om hur du får ihop ditt livspussel
- Råd om träning, hälsa och ekonomi

Det här är ett sponsrat inlägg där jag har varvat mycket information med egna ord och åsikter. Ses snart Hänt i Veckan - min stund i lugn och ro blandat med tempo och mycket skvaller!

Gillar

Kommentarer