Sponsrad Video: The Acid Truth Take#1


Hur rädd är du egentligen om dina tänder? För en vecka sedan besökte jag tandläkaren, för första gången på 4år... Vet ni vad han pratade om? Just de här sakerna. Erosioner på tandens emajl även kallat syraangrepp och lite andra speciella ord. Det här var något min tandläkare påpekade och jag gissar att jag inte är ensam att få höra det... Ibland glömmer vi nog hur mycket som faktiskt skadar tänderna, jag trodde att godis och läsk var det farliga men fick senast veta att juice och frukt var i princip lika illa.
Det är kanske inte konstigt att vi därför har ett växande bekymmer och just det här med syraangrepp kan snabbt bli nästa stora hot mot den långsiktiga tandhälsan och är därför en verkligen utmaning för 2000-talet. Trots detta verkar det vara relativt få som hört talas om problemet - därför behöver vi nu sprida informationen och ta väl hand om våra tänder!
Banbrytande forskning har avslöjat att dagens syrahaltiga kost kan orsaka syraangrepp på tänderna. Det här är ett sponsrat inlägg där jag har blandat fakta med egna ord. Se och lär i videon ovan, skydda din emalj. (Jag köpte en väldig massa bra saker hos tandläkaren sist, bland annat flor och tandtråd, jag ska rädda mina tänder!)

Gillar

Kommentarer