Sponsrad Video: Träningstips från Alpina landslaget


Den här videon är precis vad jag behöver såhär i början på semestern. Tips på träningsövningar! Belöningen har jag redan tryckt i mig så nu är det nog bara till att börja jobba. Ett under att man kan träna i byxor med hamburgare dock, det är något jag aldrig hade haft diciplin till ;)
Behöver du också lite hjälp på traven med träningen och vill du hellre träna hemma än på gymmet? Då har Frida Hansdotter och Jens Byggmark från Alpina landslaget lösningen för dig – de har tillsammans med sin tränare Ville Bylin tagit fram grymma men enkla övningar som passar både nybörjaren och proffset. I videon har de givetvis på sig sina coola Big Macträningstights - ingen garanti för att övningarna blir lättare såklart, men definitivt lite roligare... De går igenom klassiker som frivändningar, utfall och jägarvila (Jens klarade över 30 minuter!) men också övningar som till exempel:

- Enbensbenböj: du behöver en bänk, balans (eller en kompis) och, om du har riktigt starka ben, en vikt. Frida får det att se lätt ut i videon men testa själv...
- Multisquat: byt benbredd och vinkel på fötterna för att komma åt fler benmuskler! Jens visar hur.

Varning – övningen Bollbron är till för de med extremt stark bål och grym muskelkontroll – till och med Jens såg lite medtagen ut efter den... Kika på videon och hitta just din favorit! Efter det kan du klicka vidare uppe i vänstra hörnet för att leta reda på en god belöning ;) Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord. Imorgon börjar jag prova på övningarna, det kommer vara välbehövligt!

Gillar

Kommentarer