Sponsrad Video: Universal Pictures - Noah


Jag har länge planerat ett biobesök och efter att ha sett den här trailern så finns det faktiskt en stor möjlighet att det blir just NOAH. En film som verkar passa bra trots att jag och min fina gillar helt olika genre. Perfekt när det kommer en film som gör de flesta nöjda, får man bara en liten del kärlek så känns det bra tycker jag!
Kanske vill ni veta mer om filmen NOAH än att jag vill se den? (Glöm inte trycka på Play om du vill se trailern här ovan) Historien om Noak är en inspirerande berättelse om mod, uppoffring, hopp och försoning – en berättelse som Darren Aronofsky (skapare av bla. ”Black Swan” och ”The Wrestler”) nu tar till bioduken. I NOAH spelar den Oscarbelönade Russel Crowe mannen som utses av Gud att genomföra ett gigantiskt räddningsuppdrag innan en apokalyptisk flod förstör jorden.

Det har aldrig tidigare hänt att berättelsen om Noaks ark filmatiserats på detta storslagna sätt – där publiken bjuds in för att uppleva hans kamp och känslor där han ständigt finner sig balanserandes mellan hopp och förtvivlan. Det här blir spännande att se mer av - 4 april är det biopremiär! Det här är ett sponsrat inlägg där jag har blandat egna ord och åsikter med fakta.

Gillar

Kommentarer