Sponsrad Video: Varför är det så jobbigt att bjuda över folk?


I premiäravsnittet av Vad Gafflar Ni Om? från IKEA tar Martina och Mogge reda på vad det är som står i vägen för att vi ska bjuda över folk. Varför vill vi att allt ska vara tipptopp innan någon kan sätta foten innanför dörren? (Även om jag är en av de som misslyckas med detta och är proffs på att slänga kläder överallt, hehe) Och hur kan vi strunta i prestationsångesten och göra det enklare för oss själva att vara lite mer spontana?


Häng med varje vecka när Martina Haag och Mogge Sseruwagi utforskar nojor och situationer som hindrar oss från att umgås mer tillsammans. Till sin hjälp har de bland annat beteendevetare, sakexperter och inredningsexperten Jon Eliason, som leder dem på vägen med insikter och en massa smarta inredningstips. Första avsnittet kan du se genom att klicka PLAY här ovan. Jag älskar första avsnittet och kommer definitivt följa med i Vad gafflar ni om?! Du också?

Det här är ett sponsrat inlägg med mycket fakta och lite egna ord. Personligen älskar jag spontanbesök och har sedan vi hamnade i den här lilla byn fått betydligt mer av den varan. Jag tycker folk ska lägga ner det överdrivna surfandet och istället umgås!

Gillar

Kommentarer