Sponsrad video: Vinn en sommarvikarie! #1


Det är toppen att ha ett sommarjobb men det är inte så dumt att få vara ledig på sommaren heller. Därför ger MER alla som jobbar under sommaren chansen att vinna en vikarie som ersätter vinnaren under en vecka. Vikarien gör jobbet, vinnaren får lönen och mer sommar. Snacka om en win-win-situation!!


Hur gör man då för att hamna i den här drömsituationen? Jo, man tävlar på följande länk: instagram.com/mersverige Följ nedanstående steg:
1. Spela in en film med vad du ska göra på din lediga vecka om du vinner en sommarvikarie. Filmen får max vara 15 sekunder lång.
2. Posta den på Instagram med hashtaggen #mersommar och tagga @mersverige.
3. Försök få så många likes du kan! De 20 mest gillade bidragen går till final varje vecka. Bland dessa utser en jury filmen med det mest underhållande svaret. Vi kontaktar dig på Instagram om du blir nominerad.

Ps. Tänk på att du behöver ha en öppen profil på instagram för att kunna delta.

Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord. Visst är det en drömtävling? Tänk att få en vecka ledigt när sommarvärmen förhoppningsvis väljer att dyka upp... Klicka dig vidare uppe i högra hörnet från filmen för att läsa mer om tävlingen! Lycka till!

Gillar

Kommentarer