Sponsrad Video: Voltaren Body Orchestra

Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med Voltaren.Jag lider själv av mycket smärta i axlar och nacka vilket alldeles för ofta leder till migrän. Det är inte roligt. Det stämmer verkligen att när man har ont känner man sig långsam och stel. Den enda medecinen som verkligen har fungerat för mig är träning.

Body Orchestra är ett initiativ från Voltaren. Iniativet är ett dans-experiment med en grupp på kvinnor och män i åldrarna 52-82 år. De lider alla av olika kroppssmärtor och deras omgivning förväntar sig att de ska vara stela, orörliga och långsamma. Det är ju det man gör när någon har ont. Voltaren ville bevisa motsatsen genom att låta dem öva på ett dans-och rörelseprogram i 11 veckor för att sedan visa upp resultatet för deras närmaste släkt och vänner. Samtidigt ställs en fråga... Titta på deras reaktioner i filmen ovan.


"Body Orchestra - vägen till ett (smärt)friare liv."


Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord. Klicka uppe i högra hörnet av videon för att få mer information om projektet och följ med på resan och bli inspirerad du också!


Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med Voltaren.

Gillar

Kommentarer