Sponsrad Video: ZOÉGAS – Coffe By Women

Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med Zoégas.Av världens alla arbetare inom kaffebranschen är ungefär hälften kvinnor - trots det har mindre än 5% en ledande befattning. För att få ett vinnande koncept inom hållbar kaffeodling har Zoégas nu satt upp ett mål att minst 30% av de kaffebönder som utbildas i hållbarhetsprojekt ska vara kvinnor. Utbildnngen innefattar allt från självutveckling till ledarskap.

COFFEE BY WOMEN.

Den unika ZOÉGAS smaken kräver kaffebönor av hög kvalitet, främst från Östafrika. Dessvärre är utbudet av det kvalitativa, hållbart odlade kaffet begränsat i området och räcker därför inte till att möta efterfrågan. Det leder till att det är avgörande att få med så många kaffeodlare, med små och medelstora kaffeodlingar, som möjligt i steget från konvetionell odling till hållbar odling och slutligen certifiering.

Är du också en person som bara måste ha en kopp kaffe på morgonen... och efter lunchen... och efter middagen...? Titta då på videon ovan och klicka dig vidare för att ta reda på mer. Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord. Du kan alltså läsa mer om hur Zoégas jobbar för att stärka kvinnorna i Kenya genom att klicka uppe i högra hörnet av videon högst upp i inlägget.


BUT
FIRST,
COFFEE.


Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med Zoégas.

Gillar

Kommentarer