Svar på kommentar

Hej!
Såg att jag fått en kommentar och då det inte fanns någon mejladress eller bloggadress så blir det här!

Kommentar: L Hej Lisa! Jag har några frågor. Du och din pojkvän verkar ha det så himla bra och fint tillsammans. Hur visste du att han var rätt för dig? Har du aldrig några tvivel? Bråkar ni aldrig? Svar:
Hej L!
Från första gången jag såg honom var jag säker, jag minns fortfarande känslan när världens snyggaste kille drog tag i mig och sa mitt namn på lugn och fin norrländska. Tre dejter senare fick jag min första kyss och livet hade aldrig känts bättre! Då var jag säker på att han var rätt för mig! Vi har det faktiskt otroligt bra just nu och jag skulle inte vilja ändra på något mellan oss. Däremot hade jag gärna sett till att vi och våra familjer bodde betydligt närmare än vi gör! Det är väl där mina tvivel kan vara, klarar man ett förhållande med familjer så långt ifrån varandra? Närmare 135 mil. Jag är en riktig familjemänniska och får lite ont i hjärtat av just den situationen.. samtidigt kan jag inte tänka mig ett liv utan denna fantastiska kille! Det har inte hänt många gånger under våra 6 år att VI har bråkat, däremot har jag (världens fd. dramaqueen!!) varit en pain in the ass. Jag är imponerad att N stod ut de tidigare åren! Haha. Jag hade många negativa egenskaper som nu har lämnat och ersatts av positiva! I grunden handlar det nog om självkänsla, något jag inte hade då men som jag tack vare N har fått. Tryggheten har byggt upp en trygghet i mig själv och jag vet att jag är bra, jag vet att jag klarar mig själv om det skulle hända något oförutsägbart och jag vet att jag är tillsammans med N för att jag vill, inte för att någon annan vill.
Nu har stormen alltså dragit över och det är inte ofta de är livat i den här lilla familjen. Självklart kan det bli hetsiga diskussioner, även om de är få. Nej, sammanfattningsvis skulle jag vilja säga att jag är lyckligt lottad. Niklas också, nu när jag har växt till mig, haha! Ja, herregud vad jag är lycklig, jag hoppas verkligen att alla får uppleva något såhär fantastiskt.
Hoppas du förstår mitt svar och är nöjd med det. Allt är en dans på röda rosor med taggar, vi har dock lärt oss att hoppa över taggarna hand i hand och njuta lite extra av de mjuka rosenbladen. <3

Gillar

Kommentarer

Lisa Bengtsson,
Haha, det kommer aldrig vara lätt ett helt förhållande igenom men det är lite charmen i de hela också! 😊 Du ska definitivt inte ge upp hoppet men glöm aldrig att det är okej om det går lite upp och ner, lite, inte hela tiden såklart! 😊 Lycka till med kärleken! 😊
lisabengtssons.com