Tält och presenning hittar du hos Hallbyggarna Jonsereds

Juni närmar sig och med det kommer student, midsommar och i mitt fall kvartersfest. På alla dessa tillställningar har det en tendens att bli gott om folk och vill man inte trängas på en trång, liten yta så kan man ju faktiskt hyra ett tält eller presenning. Under de studenter vi har haft i hemmet och likaså på kvartersfesterna har vi hängt under detta härliga tält. När det börjar ösregna är man trots allt väldigt nöjd över beslutet att hyra ett tält alternativt en presenning, då kan festen fortsätta ända in i småtimmarna. Har man tur så går det en fotbollsmatch och hela familjen och kanske hela gatan kan samlas i det mysiga tältet och heja fram sitt favoritlag!

Om någon nu tänker att det där är överskattat då ber jag er titta tillbaka på era somrar. Ni kanske främst minns soldagarna men det är för att de är så få. I det här långa landet så faller regnet väldigt ofta. Det glömmer man lätt, tills det är sommar igen. Då står man där i vit kortklänning tills de svarta underkläderna skiner igenom. Det gjorde i alla fall jag på min student, tack till mor och far som var smarta nog att hyra ett stort tält så jag kunde torka till och slippa ännu en skur.

Tänk på er själva, bli inte blöta och förkylda utan ligg ett steg före ösregnet. Hyr ett tält eller en presenning och rädda upp det som annars kunde blivit en katastrof. Titta gärna in hos Hallbyggarna Jonsereds HÄR om du vill få mer information, om du redan nu vill boka eller bara lägga till priset i budgeten för årets fest.

Gillar

Kommentarer