TÄVLING - Vinn armband från Trollbeads

Höstmörkret har slagit till sakta men säkert i år och tröttheten börjar bli väldigt påtaglig. Därför tycker jag att vi behöver något som muntrar upp oss alla, vi slår till på en hejdundrans TÄVLING! Ni som vill har nu chansen att vinna ett snyggt armband till ett värde av 85 GBP (ca.900-1000kr). Det kommer bli hela tre lyckliga vinnare som bär en historia kring handleden... Nå, är du tävlingssugen? Tävlingen kommer gå till på följande sätt, du besöker Trollbeads och designar ditt eget smycke genom att klicka HÄR och följa stegen. När armbandet är klart högerklickar du och väljer sedan att spara ner bilden på din dator (alternativt screenshotar du skärmen på din mobil) och skickar sedan din bild till min mailadress: lisabengtssons@hotmail.com FÖR ATT TÄVLA, FÖLJ DESSA ANVISNINGAR: 1. Klicka HÄR för att komma till sidan.
2. Välj om armbandet är till dig (ME), honom (HIM) eller henne (HER).
3. Svara på frågorna eller designa helt själv!
4. Placera allt i den ordning du önskar. 5. Högerklicka och spara bilden på din dator.
6. Mejla bilden (märk mejlet med "bloggtävling", skriv med namn och mejladress i mejlet så jag lätt kan kontakta dig om du blir en av tre lyckliga vinnare!) till min mailadress: lisabengtssons@hotmail.com Lycka till!
Tävlingen avslutas den 30 november och därefter skickas mejl till vinnarna och när jag fått adress så skickas armbanden ut direkt!
OBS! Vinnaren får inte sitt egendesignade armband utan armbandet på bilden!!

Det här armbandet vinner tre lyckliga människor den 30 november! Är du en av dem? Killar/Män! Vill ni fixa en grym julklapp till tjejen eller frugan? Då har ni en grym chans här! Tjejer/Kvinnor! Fixar killen eller mannen inte denna superjulklapp till er? Gör det själva!

Det här är en sponsrad tävling och kanske vill du veta lite mer om
Trollbeads låter dig bära dina berättelser. När du skapar ditt personliga armband blir DU nämligen designern och DU berättar din historia. Trollbeads är en utsökt uppsättning av personliga smycken - ett koncept som gör att du kan mixa och matcha, vara kreativ och ge en magisk touch. Den tillåter dig att reflektera över ditt liv genom att kasta en blick ner på pärlorna på ditt armband och allt vad de symboliserar.

Nu är det ännu enklare att utforma ett personligt armband. Genom att använda den nya appen från Trollbeads, du svara på några roliga och gripande frågor och - voila - ett personligt armband skapas! Du kan också själv bläddra i hela kollektionen och plocka ut exakt de pärlorna som tilltalar dig mest. Du kan använda armbandsdesignern på www.trollbeads.com eller så kan du ladda ner appen i App Store.

Mer info om Trollbeads hittar du på deras hemsida, HÄR.

LYCKA TILL!
Kanske är det just DU som är en lycklig vinnare den 30:e november!

Gillar

Kommentarer

Ida,
Kul! Jag mejlade dig! 😊
alwaysida.blogg.se
Lisa Bengtsson,
Jätteroligt Ida! 😊 Kul att du vill vara med och tävla, ditt bidrag har kommit fram! 😊
lisabengtssons.com
Jennica
,
Jag har också skickat in ett bidrag! 😃
Lisa Bengtsson,
Tack för det Jennica! 😊 Jättefint armband! Återkommer 1/12 med vinnare, kommer ha en jury på minst 10 pers för att det ska bli rättvist! De kommer bara få se bilderna och välja sina 3 favoriter, de med flest poäng kommer vinna! 😊 Lycka till och så roligt att du vill vara med i tävlingen! 😊 😊
lisabengtssons.com