Thank you


Som ni säkert anar så är det här en arkivbild från sommaren. Hade varit en tok om jag ställt mig ute i armfri klänning nu.

Vill bara säga tusen tack för all respons jag fått på krönikan hos devote.se, ni är ju bara för goa och ni har verkligen gjort hela min vecka! Till alla er som tycker att jag har helt fel, det är okej att tycka så! Till alla er som tycker att min ohälsa är dålig kan jag meddela att jag nu tränar minst 5 pass i veckan och äter betydligt nyttigare, det är inte pga. att dessa personer har inspirerat mig, tvärtom, när jag slutade titta på deras bilder så började om med träningen. Det är dock inget ni kommer märka någon skillnad av på min instagram. Jag tränar nämligen för att jag mår bra av det och då räcker det att jag har varit på passen och vet om det, telefonen kan ligga i skåpet eller hemma. Som sagt, träna är bra, överdriva är dåligt. Åtminstone om ni frågar mig.

Imorgon ska ni få se bilder från dagens barnkalas och på måndag väntar något som jag inte kan avslöja än men det är något ni absolut inte vill gå miste om...

Gillar

Kommentarer

Isabella,
Men jag håller verkligen med dig!! Har dom glömt hur gott godis verkligen är? Nu när jag äter godis och pizza så kan jag känna mig onormal för alla andra kör ju på fit, frukt, bär och sånt som inte ens gör min mage mätt. Sen HATAR jag när folk hänger på gymmet och så ska dom ta bild i spegeln och skriva "dagens träningspass" och få flera kommentarer om hur duktig man är. Men hur duktig är man om man sitter och posar i en spegel ?? Leeess!
isabellanna.devote.se
Lisa Bengtsson,
Haha eller hur! Blir lika paff varje gång nån berättar att de lagt av med godis, inte normalt 😉 Eller hur! Jag kan känna precis samma som du! Precis, exakt min tanke. Känns mer som att de går till gymmet för att ta den spegelbilden å sen gå hem efter tio situps. Skämmes! Bättre att gå till gymmet, köra stenhårt, gå hem och aldrig ta en bild! 😉 Folk verkar inte förstå att det är okej att träna men det är inte okej att ta hundra tusen spegelbilder och lägga upp, eller på kvargen och bären som man inte ens blir mätt på då 😉 Lika less som du 😃
lisabengtssons.com