The Search for Something MoreIbland går musten ur en. Idag är en sån dag. Kanske för att det är söndag. Allt känns automatiskt lite tråkigare då.
Ända sen jag slutade skriva krönikor har det kryllat av tankar och uttryck i min skalle. Det blev ett abrupt slut på mitt skrivande när jag blev lurad av ett eller rättare sagt två företag i Oskarshamn. Det kändes jobbigt att skriva om man var tvungen att ligga på och bli utskälld för det man har rätt till. Däremot vet jag att det var nitlotter jag fann där. I Sundsvall, Ljungby och Gislaved sköttes allt som det skulle. Men på något vis förstörde det för mig.
Att jag tidigare var tvungen att välja på min fantastiska kurs "Berättandeteknik och litterär gestaltning" och 0:- i månaden eller den dåliga a-kassa jag då hade gjorde att jag fick sluta läsa den kursen. Vem kan leva på 0 kronor i månaden lixom?
Har dessutom fått lite pikar här och där när jag har skrivit vilket tillslut ledde till känslan att jag skulle såra någon vad jag än skrev. Det blev mitt skrivandes död och nu stirrar jag mest på en tom sida när jag ska påbörja något.

Men jag ska börja skriva. För mitt eget bästa. Kanske för mig själv. Kanske för allmänheten. Kanske för bloggen. Det viktiga är att det kommer ut.

Det har dessutom varit en sån dag när man hamnar på botten. Jag trodde att allt var frid och fröjd. När man har gått med en positiv känsla länge och verkligen fått känslan att allt kommer bli bra men sen faller allt, än en gång, som ett korthus där man precis skulle lägga sista korten. Hur mycket motgångar orkar man egentligen?

Ibland försöker jag tänka tillbaka. När var senast man var riktigt lycklig? Senast allt gick som på räls? När var senast man kopplade av utan att få ångest för hur andra mår eller att man inte själv gör tillräckligt?

Snart måste allt gå som på räls igen. Den här donnan har ett väldigt dåligt psyke och trots att jag byggt upp det rejält så säger snart hela jag STOP. Musten rinner sakta men säkert ur mig. Inspirationen är som bortblåst. All glädje och styrka mottages gärna, ni kan skicka det på posten, som sms eller på valfritt sätt. Tack på förhand. Nu ska jag tycka lite synd om mig själv och äta en glass.

The search for something more continues.

Gillar

Kommentarer

Lisa Bengtsson,
Tack vännen! Det gör jag gärna nån dag i veckan! <3
lisabengtssons.blogg.se
Sannie,
Att skriva av sig ��r som sagt ett bra sätt för att bearbeta sina tankar! Mycket därför jag skriver blogg. Jag känner igen din känsla med att vara pank och den kan få vilken människa som helst att må dåligt!! Men hoppas det vänder för dig Lisa, men prova att skriv något! Jag tycker många av mina bättre inlägg är skrivna under en tid, då jag levt lite olyckligt! Kanske blir det ngt bra av alla dina tankar! KRAM
www.sanniestyle.blogg.se
Lisa Bengtsson,
Verkligen bra! Din blogg är kanon, du skriver verkligen va du tycker å tänker. De hade ja med velat! Men mina såna rader får bli i Word 😉 Jag är inte pank, tvärtom är jag någorlunda bra på att spara.. De va bara segt när de sa att jag skulle få 0:- i månaden om jag pluggade. Sick! 😋 Tack Sannie! Det gör det säkert, vissa dagar är helt enkelt tyngre än andra.. Nu är jag någorlunda tillbaka:) Det kan jag tänka mig, ledsamt nog är det ofta då man har något klokt att få ur sig.. Hoppas allt är bra med dig 😊 Kramar
lisabengtssons.blogg.se