Tips på vad jag ska skriva om?

Att få vädra mina tankar och skriva ner dem är ju det bästa jag vet. Det är så otroligt fantastiskt att jag inte kan beskriva det i ord. Lite extra underbart är det dessutom när mina texter publiceras och jag får känna en otrolig stolthet över mig själv.

Det jag vill komma till nu är att jag har inte längre tid att tänka ut alla ämnen att skriva om och därför har jag inte kunnat fullfölja måndagskrönikan senaste tiden. Vissa av er kanske bara tycker det är skönt att få slippa bläddra förbi en text medan andra saknar detta filosoferande. Om ni vill och känner att ni har något bra tips så får ni mer än gärna kommentera det, det kan vara allt från ett ord - orange, djur, kärlek till ett bra citat "6 billion people in the world and sometimes all you need is 1". Kanske vill ni att jag berättar er historia, anonymt eller med bild? Jag är öppen för allt och Alla tips och idéer mottages med öppen famn! :)

Gillar

Kommentarer

Kim Henningsson,
Skriv lite om mig vettja 😊 En intervju eller nåt liknande! Ha det gott! /Kim
itsallabouttaif.se/
Lisa Bengtsson,
Får jag tid över att göra något sånt så absolut, jätterolig idé ju! Ska fila lite på de så kanske jag återkommer framöver 😊 Tack för tipset! 😊 Nu håller vi tummarna att TAIF slår Troja imon, jag kommer efter jobbet och hejar!! 😃 Ha de fint Kim 😊
lisabengtssons.com
Kim Henningsson,
Låter ju kanon detta! 😊 Ja, det gör vi verkligen 😃 /Kim Henningsson
itsallabouttaif.se/