Trädgårdsarbete för kropp och själ

För varje gång jag tänker att jag ska bli mer aktiv på bloggen så leder till det motsatta. Det är en sådan tid i livet så det får bli som det blir helt enkelt men jag är så tacksam för alla er som tittar in här ändå och håll ut; det ska bli bättring! Ni får gärna komma med kommentarer kring vad ni vill läsa, då blir det lättare att komma igång igen :)

Imorse vaknade jag utan make och med endast ett barn (och hund). Tänk att det skulle kännas så enkelt med ”bara” ett barn.. Det trodde jag inte för två år sedan!

Efter frukosten tog vi i alla fall på oss och promenerade bort till mormor/gammelmormor för morgonkaffe. Lagom till Lowes vila gick jag hem och plockade fram allt från stege till trädgårdsverktyg. Idag stod växthuset på schemat och murgrönan som gått lös deluxe fick sig en omgång. Vindruvsrankan som jag fick i 30-års present förtjänar helt enkelt utrymmet mer.

Det finns mycket drömmar om hur jag vill ha det i detta underbara växthus men en sak i taget. Till våren ska jag sitta här med vänner och dricka ett glas vin, hoppas på att hinna få det mysigare tills dess.

Gårdagens projekt var fruktträden. Finns risk att jag överdrev så det blir onekligen spännande att se vad som händer med dem till sommaren. Ni som har erfarenhet av äppel(?)träd och päron(?)träd. Vad tror ni? Träningsvärken idag går i alla fall inte ta miste på. Underbar känsla!

Gillar

Kommentarer