Udda unik, ingen annan lik

När Nova var liten kunde jag inte förstå folk som sa ”åhhh hur ska man få bebisen att somna!?” ”Jag gungar och gungar men hen blir aldrig nöjd” ”Hen är bara nöjd i vagnen” och diverse andra fraser. Jag satt nöjd och vågade knappt säga att hon alltid var nöjd och somnade när, var och hur som helst.. Intalade mig att vårt lugn smittade av sig på vår nöjda lilla tjej.

Idag inser jag att så var nog inte fallet. Idag förstår jag de andra föräldrarna bättre än jag förstår mig själv med första barnet.

Han må se nöjd ut i vaggan på den första bilden men verkligheten är mer lik de två sista bilderna. Jag kan stå och gunga Lowe frenetiskt i hopp om att han ska sluta skrika. Vi försöker med napp men den ska alltid ut igen... Han har ett enormt närhetsbehov och det går nästan aldrig lägga ner honom. Han är världens goaste och till och från väldigt nöjd men också missnöjd en hel del. Han kan skrika med en helt annan stämma än Nova någonsin gjort och ibland vill man bara få svar på frågan; ”Vad är det som inte stämmer?”?

Känner ni igen er? Är bebis nöjd/inte nöjd? Har ni flera barn; skiljer det sig barnen emellan?

Jag får då äta upp min ”kaxighet” med hur enkelt allt var med Nova... Den här grabben är lite mer av en utmaning! ;)

  • Baby

Gillar

Kommentarer

Ewe
,
Check på den 😅😅
LisaEnberg
LisaEnberg,
lindaviberg
lindaviberg,
Åh, har också en rätt missnöjd liten pojke här hemma. Antar att han har lite magknip, för mat det har jag fått bevisat på BVC - han går upp i vikt! Vet inte om det är någon grej nu, för mina två tidigare barn, var inte alls i närheten av detta.. De var Alltid nöjda de också. Känns dock skönt att man inte är ensam, även om de känns jobbigt vissa dagar 🙏🏻 Vi får stötta o peppa varandra genom dagarna ❤ Stor Kram!
nouw.com/lindaviberg
LisaEnberg
LisaEnberg,
Så segt! Haha exakt samma här, går upp i massor men verkar också ha magknip 😬 kan vara så för känns som att många små som fötts nu är både gnälliga och i superbehov av närhet 😅 Ja riktigt skönt att vi är många i samma sits så vi kan stötta och peppa varandra ❤️ Stor kram tillbaka🥰
nouw.com/lisaenberg