Vecka 32

Känns som en vana att inleda inlägg med hur dålig jag har blivit på att blogga men än en gång har jag förhoppningar om att bättra mig, hehe!

Nåväl, tiden har än en gång sprungit ifrån mig och idag gick vi in i vecka 32. Tänk att lillebror är här om 2 månader (+/- några dagar?)! Hur sjukt?

Konstant kissnödig och väldigt otymplig - men det ska man väl vara vid det här stadiet. Känner ni andra gravida igen er?

Inte ofta man hinner fixa till sig numera men i helgen så fick man känna sig lite fin! Det vankades nämligen julfest i Ljungby Arena... mer om det i ett eget inlägg och jag lovar att det endast dröjer en dag eller två, inte veckor! ;)

Gillar

Kommentarer

lindaviberg
lindaviberg,
Åh så fina ni är 😍😍😍nouw.com/lindaviberg
LisaEnberg
LisaEnberg,
Tack fina du <3 nouw.com/lisaenberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Festhäfte | #EnbergWedding

Innehåller affiliate-länkar

Festhäften är något jag tycker är så himla kul och jag älskar att bläddra runt bland personbeskrivningar när jag själv är på bröllop. Ni förstår säkert att denna fascination innebar att vi bara vara tvungna att ha egna festhäften! Sagt och gjort skapade jag en mall som vi båda fyllde i och sedan började jag knåpa ihop sida efter sida...

Innehåll i vårt festhäfte:
- Meny
- Sångtexter
- Tackhälsning
- Fotoutmaning
- Information bilder
- Vårt bröllop i siffror
- Korsord "Gissa gästen"
- Brudparet om varandra
- Frågeformulär på pitemål
- Bilder (från bebisar till nutid)
- Brudparets "livslinje" tillsammans
- Personbeskrivningar (av bruden)
- Korsord "Hur väl känner du brudparet"
- Personbeskrivningar (av brudgummen)

För att lyckas med egna festhäften behöver du ha en stor dos av tålamod. Har i efterhand lärt mig att det hade gått att lägga sidorna i rätt ordning och sedan välja "häfte" för att få ut dem rätt. Själv ritade jag upp en mall och lade dem "fel" i dokumentet, med andra ord hamnade de helt knasigt tills de var ihopknutna - då blev det helt perfekt, åtminstone efter ett par testomgångar. En annan bra sak att ha är en vettig skrivare, fina papper och lite kreativitetsförmåga!

Gillar

Kommentarer