What you see is what you getJag är verkligen proffs på att få mig själv att må dåligt. Ni vet sådär att man bara kollar snyggare tjejer och mår dåligt över det eller tänker på allt man missar i Ljungby och mår dåligt över det eller hänger upp sig på ingenting och låter det förstöra en hel dag, ja jag skulle kunna skriva så mycket men det bara skulle bli ännu tristare..

MEN, nu kommer den trevliga twisten!

..sen Puh kom in i bilden så har jag haft så få dåliga dagar. Jag har tagit valet att inte göra allt det jag vet får mig att må dåligt (borde jag kanske gjort tidigare men ung och dum..) och börjat fokusera på allt positivt istället. De må låta konstigt att jag bara pang boom har gått och blivit lycklig på heltid men det är faktiskt så det är! (Självklart kommer det in en dålig dag då och då, helt felfri är jag inte!) Jag har slutat hänga upp mig på småsaker, slutat leta fel på mig själv och rätt på alla andra och börjat fokusera på att vara precis så bra, kär och lycklig som jag faktiskt är utan rädslan för att såras eller känna att jag väljer fel val. Det blir verkligen vad man gör det till! Sen gör det såklart skillnad när man är omringad av så fantastiska människor också. Både hemma i Sverige och här i Danmark.

Bara lite sådär småkloka och kanske halvt ointressanta ord en söndagskväll. Hoppas ni förstår poängen, känner mig lite flummig.

Gillar

Kommentarer